Nyheter

info@azesolution.se

+46 0705 665610

Infrastruktur inom IoT är många gånger mer motiverat på otillgängliga platser än i stora städer!


Är det hållbart att åka till dessa platser för att tömma en tom soptunna, kolla innetemperaturen eller att läsa av vatten eller elmätaren.


Vi tycker inte det och lanserar nu ett IoT start paket för den lite mindre kommunen!


Vårt vatten en ändlig resurs


För oss i Sverige är rent och friskt vatten en självklarhet, det är bara att vrida på kranen. Så har det varit under många decennier, men hur ser det ut i framtiden?


Av allt vatten på jorden är det ungefär 2,5 procent som är sötvatten. Resten är saltvatten i haven. Av den lilla mängden sötvatten är det mesta (87%) bundet i inlandsisar, glaciärer, i marken, eller på annat sätt som gör att vi människor inte direkt kommer åt det.


Vatten som läcker ut från kommunala färskvattensystem letar sig ofta in spillvattennätet. Många kommuner har stora problem med utläckage av färskvatten samtidigt som man tidvis kan ha vattenbrist. Vi behöver se vatten som en resurs. Att ta hand om vattenmiljön är något av det viktigaste vi människor kan ta oss för.

IoT en ekonomisk möjlighet


Vi gillar sparsamhet och bollar gärna med våra kunder om hur  dom skall få så mycket IoT som möjligt för sina pengar.  Vi hjälper till med planering och ROI på er IoT satsning.  

Kontakta ossNordvik 33,471 95 Skärhamn

Te: +46 (0) 705-665610

Email: info@azesolution.seSnabb länkarHem  |  Nyheter

IoT  | 

Kontakt

Copyright © All Rights Reserved